LED industrijska razsvetljava

LED-industrijska-razsvetljava-(2)

Hella IL2 PLUS – fleksibilen LED linijski sistem 

Linijski sistem industrijske razsvetljave, enostaven modularni dizajn primeren za uporabo v proizvodnjah, logističnih halah in veleblagovnicah.

Z IL2 Plus Hellino LED linijsko razsvetljavo je poudarek na trajnosti in energetski učinkovitosti. Modularna zasnova omogoča široko paleto inteligentnih aplikacij, namestitev brez orodja “click & play” in enostavno vzdrževanje. Ravno zato je idealna rešitev za razsvetljavo regalnih skladišč, logističnih objektov in proizvodnih delavnic, veleblagovnic in supermarketov.

IL2 Plus vsebuje modul z 200 LED diod s močjo svetlobnega toka 4700 lumnov s porabo samo 32 vatov.

Nizka poraba energije, dolga življenjska doba in natančen optični sistem omogoča IL2 Plus LED linijski sistem še posebej donosen in veliko bolj učinkovit od vseh klasične možnosti razsvetljave.

Brošuri: 

     Tehnični podatki_IL2_EN

     Reference_IL2

več na: http://www.lunux-lighting.com/en/products/produktdetail/hella-il2-plus/

 

Hellux Q-Rail in Hellux Q-Rail Line – nov, enostavnejši LED linijski sistem

Visoko učinkovit vsestranski linijski sistem LED-razsvetljave je primeren za proizvodne in logistične hale, skladišča ter  trgovske centre. Ključne prednosti so vrhunska učinkovitost, ekonomična poraba energije (do 85 % prihranka pri operativnih stroških v primerjavi s klasično razsvetljavo) in visoko vzdrževana konstantna svetilnost (80 % svetilnosti po 50.000 operativnih urah). Montaža in vzdrževanje svetilke sta enostavna, saj lahko zelo hitro in brez orodja zamenjamo svetlobni modul.

Q-Rail svetilka zagotavlja trajnost in ustreza visokim standardom, je energetsko učinkovita in okolju prijazna.

Q-Rail tračni sistem LED je skrbno oblikovan  in izdelan v Nemčiji. Na voljo je v različnih barvnih svetlobah (3000 K, 4000 K) in ravni zmogljivosti (4000 lm, 5500 lm, 6600 lm, 7600 lm) na treh različnih dolžinah (1,5 m, 3 m, 4,5 m) ter ima različne svetlobne snope (ozkokotni, širokokotni, asimetrični).

Možnost DALI-regulacije svetil in nadgradnje s senzorji prisotnosti in svetilnosti.

csm_HELLUX_Q-RAIL_LINE_details_741x526_5cde2a375flunux-q-rail-line-3

Brošure:

16x16-pdf_icon Lunux Q-RAIL CROSS

16x16-pdf_icon Lunux Q-RAIL DOUBLE CROSS

16x16-pdf_icon Hellux Q-RAIL LINE

Več o svetilkihttp://www.lunux-lighting.com/en/products/produktdetail/hellux-q-rail/

 

Hella  IL UP – LED svetilka za najhujše pogoje

Enostavna, inovativna in trajnostna industrijska svetilka, katere najpomembnejša značilnost je izredno visoka vzdržljivost ter odlična temperaturna prilagodljivost.

Svetilka dobro deluje v širokem temperaturnem razponu: od −25° C pa vse do +70° C. Na voljo je v treh različnih barvnih svetlobah (4000 K, 5000 K in 6500 K) in treh različnih ravneh zmogljivosti (14000 lm, 20000 lm in 30000 lm). Svetilka ima tudi dve različni optiki, ki optimizirata svetlobo na različnih višinah. Zaradi njene homogene svetlobe in edinstvenega svetlobnega nadzora, ki preprečuje bleščanje, jo najpogosteje uporabljamo v proizvodnih in logističnih halah ter skladiščih.

Hella IL UP industrijska svetilka ima možnost DALI-regulacije, 1-10 V-regulacije in konstantnega vzdrževanja svetlobnega toka (CLO). Svetilko pa poleg zgoraj naštetih lastnosti odlikuje tudi izjemen svetlobni vir LED, prefinjena oblika z ravnimi, čistimi linijami, vrhunska učinkovitost in izjemno dolga življenjska doba (60.000 ur).

csm_HELLA_IL-UP_L_ac0cea2227

Brošuri:

16x16-pdf_icon Lunux IL UP M  

16x16-pdf_icon Lunux IL UP L  

Več na: http://www.lunux-lighting.com/en/products/produktdetail/hella-il-up/

 

Lunux IL FORTA in Lunux IL FORTA EVO – visoko odporna LED samostojna svetilka

Je kakovostna in energetsko učinkovita vodotesna industrijska svetilka. Glavna prednost te svetilke so znatno zmanjšani obratovalni stroški in visoko vzdrževana konstantna svetilnost, saj svetilka ohrani 80 % svetilnosti tudi po 50.000 obratovalnih urah. Visoka stopnja IP-zaščite (IP67) zagotavlja dobro odpornost v zelo zahtevnih okoljih ter dolgo življenjsko dobo.

IL Forta ustreza visokim tehničnim standardom ter zagotavlja trajnost. Njena montaža je enostavna, saj svetilke ob nameščanju ni treba odpreti. Priložena je tudi dodatna oprema, na voljo pa je različica preko ožičenja. Svetilka je oblikovana in proizvedena v Nemčiji.

IL Forta je samostojni linijski sitem razsvetljave in je primeren za  delavnice, proizvodne in logistične hale, avtopralnice in nadstreške.

csm_LUNUX_FORTA__3__ab97c4c51d

Brošura:

16x16-pdf_iconLunux IL FORTA

Več o svetilki na: http://www.lunux-lighting.com/en/products/produktdetail/recessed-led-spot-lunux-forta/

 

Hella Eco IndustryLine – modulni sistem LED industrijske razsvetljave

LED Industrijska razsvetljava za večjo varnost in učinkovitost.

Znanje, pridobljeno v uporabi LED diod v avtomobilski razsvetljavi je prenesla v koncept izdelkov Hella Eco Industry Line. LED moduli, ki se uporabljajo tudi v Eco StreetLine ulični razsvetljavi so s posebnim ohišjem in optiko nameščeni na bencinskih postajah in parkirnih hišah ter nudijo idealno osvetlitev za ta namen uporabe.

Brošura:

16x16-pdf_icon EcoIndustryLineSeries